• animacija
  Animacija
 • poslikava
  Poslikava
 • portret
  Portreti
 • otroci 10
  Otroška oblačila
 • odrasli 11
  Oblačila za odrasle
 • Icon 06
  Album 6
×

Sporočilo

Piškotki

Zaradi čimboljše uporabniške izkušnje naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Več o piškotkih

You have declined cookies. This decision can be reversed.

Animacija

ANALIZIKA:

Si želite popestriti vašo prireditev ali praznovanje? Do solz se nasmejite izvirni ”Analiziki”, ki vas bo razvedrila z njenim humorjem in preprostostjo.
Nastopi so prilagojeni na različne tematike, kot tudi za različne priložnosti.
Simpatična Analizika je gostovala že na številnih Abrahamih, porokah, obletnicah, piknikih, prireditvah…
Po želji in po predhodnem dogovoru za vas napišemo tudi pesnitev v verzih,ki se nanaša izključno na slavljenca in njegovo življenje.
Za nastop se navadno dogovorimo s sorodniki slavljenca, ki nam zaupajo zanimive informacije v zvezi z njim in njegovim življenjem.
V kolikor nimate ozvočenja vašega dogodka, poskrbimo tudi za to.

TASTARA:

Lik starejše ženske, polne modrosti in izkušenj. Rada se heca na svoj in možev račun. Vsebina nastopa je prilagojena dogodku in zato vedno nekaj posebnega. Ta ista mama se lahko prelevi še v druge vloge; upokojeno učiteljico, zdravnico in podobno. Tastara se rada poizkusi tudi v vlogi moderatorke raznih dogodkov.

ANIMACIJA NA DOGODKIH:

Razna srečanja, prireditve in dogodki so bolj sproščeni, če jih nekdo obarva s pravo mero humorja. Za vaš dogodek pripravimo scenarij, na dan izvedbe pa poskrbimo, da bodo obiskovalci navdušeni nad dogodkom. Poročni dan je zagotovo pomemben dan v vašem življenju. Zato ničesar ne prepustite naklučju. Za vas prevzamemo koordinacijo in izvedbo programa na vaši poroki. Podobno storitev koordinacije in povezovanja programa nudimo za abrahama in druge obletnice.

PREDSTAVE IN DELAVNICE ZA OTROKE:

Za različne priložnosti, kot so rojstni dnevi, praznovanja, decembrske zabave z dobrimi možmi... vam pripravimo kvaliteten program in animacijo za vaše otroke. Otroške predstave z ročno naslikanimi kulisami, odličnimi igralci, glasbeno podlago in kvalitetnim tekstom, so zagotovo posebno doživetje. Predstave so poučne, a hkrati šaljive. Aktivno vključujejo male gledalce s plesno in pevsko animacijo, kar naredi predstavo še bolj živo in zanimivo. Predstave so preizkušeno odlično sprejete pri otrocih različnih starosti. Igrane predstave se lahko kombinirajo z otroškimi ustvarjalnimi ali plesnimi delavnicami.

Otroške delavnice na različne teme: Ustvarjalne urice, kjer otroci izdelujejo predmete iz različnih materialov. Folklorne delavnice, kjer se naučijo kak ljudski ples in otroško igro. Osnove javnega nastopanja za otroke, kjer na zanimiv način spoznajo kako je potrebno nastopati, kako se znebiti treme, kako se prikupiti občinstvu... in druge delavnice po dogovoru. Za izvedbo vam nudimo kvalitetno ozvočenje in osvetlitev.

 

Lastnik strani je podjetje Vse-dizajn. Vse pravice so pridržane © 2014

Bookmaker review site http://wbetting.co.uk/ for William Hill